Tabu
PEOPLESlider

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Imagini emoționante de la nuntă – FOTO

Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit cu partenerul ei, actorul Louis Thornton-Allan, la mai puţin de trei luni după ce şi-au anunţat logodna.

Meadow Walker şi-a surprins vineri fanii de pe Instagram cu imagini de la nunta sa. Potrivit unor surse apropiate cuplului, evenimentul a avut loc la începutul acestei luni.

Fata lui Walker, în vârstă de 22 de ani, a postat un video alb-negru, în care apare alături de noul soţ, dar şi de naşul ei – Vin Diesel. Actorul a fost cel care a condus-o pe tânără la altar.

La ceremonie, care a avut loc în Republica Dominicană, a fost prezentă şi actriţa Jordana Brewster (Mia în Fast & Furious). Meadow a ales pentru marea zi o rochie de mireasă clasică, elegantă, dintr-o colecție Givenchy Haute Couture.

Meadow a declarat pentru Vogue că pandemia le-a afectat planurile de nuntă și lista de invitați: „Familia lui Louis nu a putut participa. O mulțime de prieteni apropiați pe care îi considerăm parte din familie nu au putut participa din cauza restricțiilor de călătorie.”

Nunta a avut loc la 8 ani de la tragicul accident în care Paul Walker şi-a pierdut viaţa. Meadow avea atunci numai 15 ani. Între timp, tânăra a înfiinţat un ONG în memoria tatălui ei, The Paul Walker Foundation.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată acum Adelina Pestrițu după schimbarea radicală de look

Tabu Tabu

„Cancerul a ajuns la creier”. Cât mai are de trăit Shannen Doherty

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic

Andreea Damian

Politica o fi curvă, dar cu presa “de budoar” cum rămâne? Mișcarea “muy caliente”, de la dreapta la stânga, a înflăcăratei familii Buble

Tabu Tabu

Foto de colecție: cum arăta actorul Emilian Oprea în tinerețe

Tabu Tabu

E oficial, aerul toxic va scurta viața copiilor din zonele sărace care se nasc azi cu 20 de luni

realitatea

Scrie un comentariu