Tabu
BEAUTY

Cum să te machiezi ca Heidi Klum

Ambasadorul și consilierul artistic Astor, Heidi Klum, a participat la cea de-a 19-a petrecere de Gală Oscar organizată în beneficiul Fundației Elton John pentru Lupta împotriva SIDA, ce a avut loc la Pacific Design Center în West Hollywood, California. Klum a mizat pe un machiaj simplu, purtând nuanțe naturale atât pe față, cât și pe unghii. Când a fost întrebată despre sursa de inspirație a machiajului, makeup artist-ul lui Heidi, Linda Hay, a spus: “Mi-am dorit să obțin un look sculptat, simplu, ascuțit și ușor masculin. Am ales să pornesc de la un ten curat, pe care am accentuat strâncenele și ochii; am păstrat buzele într-o nuanță de nude, pentru a scoate în evidență detaliile rochiei. “ Dacă vrei și tu un look la fel ca al vedetei, Astor îți recomandă următoarele produse:

Ochi:

Astor Pure Color Eyeshadow – Black Orchid (nuanța 710): Acest fard de ochi ușor de aplicat, cu o formulă ce nu se adună, te ajută să creezi un look ireproșabil, de lungă durată. 

Buze:

Astor Perfect Stay Lip Tint – Warm Sand (nuanța 301): Noul Perfect Stay Lip Tint & Balm în doi pași oferă o culoare imponderabilă ce nu se va șterge, dar nici nu va păta. Buzele sunt colorate în culori rezistente, atât de ușoare, încât aproape vei uita că le porți- doar că buzele tale colorate nu te vor lăsa!

ARTICOLE SIMILARE

Detoxifierea pielii după sărbători: sfaturi de la dermatolog pentru a recăpăta un ten luminos

Andreea Damian

Acest truc de machiaj pentru iluminarea feței va detrona conturarea

Andreea Damian

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Ai suferit arsuri solare? Iată ce nu trebuie să faci în această situație

Andreea Damian

Nail trend | Manichiura cu foiță de aur de 24k are un preț pe măsură

Andreea Damian

HORROR! O supervedeta, cu unghii murdare, rani si calcaie crapate!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu