Tabu
PEOPLESlider

Mary J. Blige va primi premiul “Lifetime Achievement” la Premiile BET

Mary J. Blige va adăuga în curând și un premiu BET pentru întreaga sa carieră pe raftul său aglomerat de alte premii.

Cântăreața are deja nouă premii Grammy, opt albume de platină, două nominalizări la Premiile Oscar, două nominalizări la Globul de Aur și o nominalizare la SAG. Pentru munca sa în “Mudbound”, a făcut istorie fiind prima persoană care a câștigat o nominalizare la Oscar în categoriile de actorie și muzică în același an.

Blige a vorbit despre cariera sa anul trecut într-un interviu acordat revistei Variety. Ea a numit albumul emoțional “My Life” din 1994 cea mai importantă piatră de hotar a carierei sale de înregistrare, deoarece “aceste melodii au fost scrise cât timp mă aflam într-un loc din care strigam după ajutor. Am scris cântece pentru a mă vindeca. Și așa a început toul: 4 milioane de fani, despre care nu știam că mă ascultă mi-au cumpărat albumul. Nu știam că atât de multe femei sufereau așa cum sufeream eu.”

Printre câștigătorii premiilor BET mai sunt: James Brown, Whitney Houston, Prince, Samuel L. Jackson, Lionel Richie, Diana Ross și Gladys Knight. La festivitatea de premiere vor cânta și vor performa: Cardi B, DJ Khaled, Migos, H.E.R., Lil Nas X cu Billy Ray Cyrus, Lizzo, Mustard, Lil Baby, Yung Miami de la City Girls, Lucky Daye și Kiana Ledé. Taraji P. Henson, Lena Waithe, Morris Chestnut, Yara Shahidi și Marsai Martin.

ARTICOLE SIMILARE

YouTube interzice videoclipurile „periculoase sau dăunătoare”

Andreea Damian

Cum influențează și ne schimbă căldura comportamentul

Andreea Damian

Vedetă iUmor, bătută la metrou, după ce a înjurat un bărbat din greșeală

Andreea Damian

Acces direct… la muzică | Premieră pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Andreea Damian

The Cranberries aduce un omagiu lui Dolores O’Riordan și lansează ultimul album cu ea

Andreea Damian

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Andreea Damian

Scrie un comentariu