Tabu
PEOPLESlider

Smiley lansează „Days of Summer”. Cum sună piesa compusă acum 4 ani

Smiley a venit cu o surpriză pentru fanii lui, în această toamnă. Artistul a lansat o piesă în limba engleză cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop.

Piesa face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul român îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production.

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă.

Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. 

Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet”, declară Smiley.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Puiu Șerban, acuzat de studenții de la UNATC de „abuz de putere, hărțuire și sexism”. Cum a răspuns soțul actriței Alexandra Velniciuc

Andreea Damian

Istorii Tabu: Swinging

realitatea

Smiley se pregătește să joace într-un nou film

Tabu Tabu

Visul oricărui pământean de a fi capabil să respire sub apă poate deveni în curând realitate

Andreea Damian

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Andreea Damian

Șoc în televiziune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, „out” la pachet de la Antena 1. Motivul incredibil invocat

Andreea Damian

Scrie un comentariu