Tabu
PEOPLESlider

Charlize Theron, despre maternitate: „Mă simt ca o mamă obosită care a băut prea multă vodcă”

Charlize Theron nu a născut niciodată, dar a fost binecuvântată cu doi copii minunați. Actrița de origine sud-africană a adoptat doi copii – Jackson, de 6 ani, și Augustus, de doi ani – pe care îi crește de una singură.

Deși corpul ei nu a suferit transformările pe care le implică o sarcină și nici nu a născut propriu zic, vedeta de 43 de ani a dezvoltat instinctul maternal. Maternitatea este frumoasă, dar și grea în același timp. Și asta o poate confirma milioane de mame din întreaga lume.

Chiar și Charlize Theron, care a făcut câteva glumițe despre meseria de mămică și greutățile cu care se confruntă la Premiile ELLE Women In Hollywood, desfășurate recent la Los Angeles. Când a urcat pe scenă să-și țină discursul pentru un premiu pe care l-a câștigat, actrița a glumit că „e timpul să doarmă și că, în loc să se culce mai devreme, stă pe scenă.  „În ceea ce mă privește, este deja foarte târziu… mă simt ca o mamă obosită care a băut prea multă vodcă”, a râs Charlize Theron.

Eroina din „Monster” a sosit la ceremonie împreună cu mama sa, Gerda, căreia i-a adresat câteva cuvinte de recunoștință. „Mama merită un premiu. Ea mi-a inoculat toate valorile pe care le am … Mulțumesc pentru că mi-ai spus că glumele mele nu sunt amuzante sau că mă comport prostește. Mulțumesc că mi-ai acoperit spatele”,

Într-un interviu, Charlize a recunoscut că mama sa și-a păstrat mereu calmul când copiii erau obraznici, iar aceasta e o calitate pe care o invață și acum de la ea. „Uneori îmi pierd mințile și ea îmi spune: Calmează-te, e doar o fază. Va trece”, a declarat Theron reporterilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Contracepția, povara mentală a femeilor

Andreea Damian

13 celebrități ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii adevărați

Andreea Damian

Acasă la supermodelul Elsa Hosk / Un loft vintage în NYC

Ciocîrlan

Grădina Sticlarilor | O zi în lumea sticlei

Ciocîrlan

Australia a înregistrat un nou record al celei mai calde zile din toate timpurile

realitatea

Boala cu care Florin Piersic Jr. luptă în fiecare zi

Andreea Damian

Scrie un comentariu