Tabu
LIFESTYLESliderWhat's hot

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Kate Middleton continuă să încalce protocolul regal. Ducesa de Cambridge a reușit încă o dată să o înfurie pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după ce și-a făcut un tatuaj pe mâna dreaptă. Fiind însărcinată cu al treilea copil, Kate a optat pentru tehnica henna, care nu îi pune în pericol sarcina.

Deși Casa Regală îi interzice prin protocol să se tatueze, Ducesa a acceptat să-și facă un mic desen pe mână. S-a întâmplat recent la Sunderland, oraș în care ea și Prințul William au participat la mai multe evenimente și au vizitat, printre altele, și un sediu al pompierilor, convertită într-un hub pentru artiștii locali.

Artista care i-a făcut desenul a folosit henna naturală de culoare maro pentru a desena pe mâna dreaptă a lui Kate o floare de dimensiuni mici. „I-am spus: ți-ar plăcea un design? Iar ea a răspuns, ”Da, dacă nu te deranjează”, a spus Shajida Begum . „Mi-a spus că este foarte frumos. Tocmai îi spuneam cum funcționează, și când îl poate spăla”, a mai relatat Begum.

Gestul ei îndrăzneț i-ar fi dezamăgit pe admiratori, ținând cont că Ducesa a refuzat să poarte negru la decernarea Premiilor BAFTA de la Londra, în semn de solidaritate cu victimele abuzului sexual, care a avut loc luna trecută.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată camera fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Primele imagini!

Andreea Damian

Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial

Andreea Damian

Admont | Tur virtual excepțional în cea mai mare bibliotecă monastică din lume

Andreea Damian

Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

Adolescentele care au urmărit Dosarele X au ales cariere în domeniul științei

Dora Constantinovici

KLAUS IOHANNIS despre sotia sa, CARMEN, in TABU!

Scrie un comentariu