Tabu
PEOPLESlider

Cum arată acum actrița Diana Dumitrescu

Fosta actriță de seriale, telenovele și filme artistice, Diana Dumitrescu a apărut ani de zile în atenția fanilor cu mai multe genuri de look-uri. Însă niciodată așa cum s-a pozat denunăzi. Actrița a luat o pauză de la cariera de actriță sau emisiuni de televiziune și acum se ocupă de ea.
Multă vremea Diana Dumitrescu a fost adepta părului lung însă, cu toate acestea, vedeta a optat zilele trecute pentru o tunsoare scurtă, care o schimbă radical.

diana dumitrescu Diana, care acum este mama de băiețel, acum pare o puștoaică. În 2018 vedeta s-a căsătorit cu Alin Boroi, pe 16 septembrie. Recent, ea și-a amintit de emoționantă cerere în căsătorie: “Am fost cerută de nevastă în iarnă. El a căzut în genunchi şi mi-a zis: ”Vrei să fii soţia mea?” Am zis ”Da!” Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, în timp ce ne dădeam cadourile”. Diana a mai fost căsătorită cu producătorul de televiziune Ducu Ion. Diana a făcut un rol memorabil în telenovelă ”Regina”, în urmă cu peste 12 ani dar și în alte proiecte interesante.

ARTICOLE SIMILARE

Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Cum sună noua lor piesă – VIDEO

Andreea Damian

A ajutat la salvarea copiilor din peștera inundată, dar prima sa misiune s-a încheiat tragic

Andreea Damian

Andra e primul artist român câștigător al unui premiu Kids’ Choice Awards

Tabu Tabu

Nadine s-a mutat din România. Motivul pentru care a plecat brusc din țară

Andreea Damian

Bolsonaro a câștigat Brazilia cu discurs al urii, bani de la biserici și fake news

Dora Constantinovici

10 lucruri pe care femeile le doresc cu adevărat de la bărbați

Andreea Damian

Scrie un comentariu