Tabu
LIFE & LOVESlider

Cât durează până îmi spune „te iubesc”?

Primele săptămâni sunt de obicei foarte importante pentru un cuplu și primul „Te iubesc” îi marchează adesea pe iubiți. Un sondaj american a dezvăluit când doi îndrăgostiți își declară dragostea.

Dezvăluirea sentimentelor tale persoanei pe care o iubești nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Unii oameni timizi pot avea dificultăți în exprimarea lor și le pot lua mai mult timp să-și declare dragostea. Alții, pe de altă parte, pot spune „te iubesc” persoanei iubite la începutul unei relații. Această primă declarație de dragoste ocupă adesea un loc important într-un cuplu.

Cuplurile spun „te iubesc” după două luni de relație

În 2015, un studiu realizat pentru un site de dating a indicat că unii spun te iubesc după aproximativ două luni. Un sondaj realizat recent în SUA a analizat încă o dată relațiile romantice. Rezultatul: aproape trei din zece îndrăgostți i-au spus „te iubesc” partenerului după două luni de relație. Aproximativ 21% dintre îndrăgostiți s-au mutat împreună și 25% dintre ei și-au prezentat deja părinții partenerului lor după două luni împreună. Cu toate acestea, aproape jumătate dintre respondenți (53%) au recunoscut că pandemia de Covid-19 i-a determinat să grăbească lucrurile.

Potrivit studiului, 78% dintre participanți au recunoscut că nu ar fi făcut pasul pentru a se muta împreună fără criza de sănătate Covid-19. Unii (43%) au cunoscut, de asemenea, etape mai importante în viața lor în timpul pandemiei. Pentru 72% dintre ei, închiderile au făcut relația lor mai puternică și mai stabilă.

Dar închiderile au slăbit unele cupluri tinere. „Studiul nostru arată că există o presiune din partea importanței cuplului în societatea noastră. De asemenea, arată că oamenii sunt disperați să iasă din celibatul lor”, a declarat coordonatorul sondajului, potrivit The Independent. Cu toate acestea, sondajul a constatat că perioadele de închidere au avut și efecte negative asupra cuplurilor. Aproape o treime dintre cei chestionați au declarat că lockdown-urile le-au slăbit relația.

ARTICOLE SIMILARE

ROMANIAN JEWELRY WEEK 2.0 | Bucureștiul devine capitala bijuteriilor contemporane

Andreea Damian

Reacții la diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea. Prințul Harry vine la Londra

Andreea Damian

Serena Williams încă se luptă cu depresia post-partum

Andreea Damian

Cui va preda regina Elisabeta rolul prințului Philip

Andreea Damian

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Andreea Damian

Geci și jachete la modă | Ce modele se poartă în această toamnă

Andreea Damian

Scrie un comentariu