Tabu
PEOPLE

Șoc. Cum s-a pregătit Diana Sar de Halloween

Una dintre cele mai camelonice actrițe de televiziune, film sau de reclame, Diana Sar s-a pregătit deja de Halloween. Fosta actriță din serialul “Vlad”, pe care o știți și din multe reclame la haine de pe micile ecrane, s-a pregătit deja pentru această sărbătoare.

diana sar
Împreună cu mai mulți prieteni, Diana Sar s-a gândit deja la evenimentul de pe 31 octombrie, când se sărbătorește sărbătoarea de Hallowen. Vedeta a acceptat un machiaj specializat precum în filmele din Mexic unde se sărbătorește acest eveniment. Actrița a stat câteva ore bune să i se facă machiajul special pe față, apoi a îmbrăcat haine speciale și un accesoriu pentru cap, după care a așteptat ca și partenerul ei, modelul Andrei Grigorie a trecut și el prin aceleași modificări transformându-se și el.

diana sar si partenerul eiAstfel că cei doi cand au fost gata au realizat conținut pentru rețelele de socializare, au făcut fotografii pentru conturile lor și sunt mândrii de ce a ieșit. Îi puteți urmări pe cei doi pe rețelele de socializare și va veți distra împreună cu ei. Să nu uităm că și anul trecut Diana Sar a surprins cu un machiaj special la care a adăugat haine pentru această sărbătoare și a mers la un party cu acel machiaj.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu la cinci ani după ce a plecat definitiv din România pentru a-și salva copilul de cancer

Andreea Damian

Ducesa Meghan i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Elton John. Artistul a acceptat pe loc!

Andreea Damian

Incredibil! Ce fac Andreea Bălan și George Burcea după despărțire

Tabu Tabu

Laurențiu Reghecampf, primele declarații în scandalul divorțului!

Andreea Damian

Tina Turner, „simple the best” la 80 de ani

Andreea Damian

De ce s-a operat Lino Golden după ce a slăbit

Tabu Tabu

Scrie un comentariu